Life-changing hack: hiermee kun je je benen het best scheren

Binnenkort kunnen we onze shorts, rokjes en jurkjes weer uit de kast halen. Om ze vervolgens te dragen met blote benen natuurlijk! Maar om heel eerlijk te zijn, de meesten van ons zullen waarschijnlijk eerst hun wintervachtje nog van hun benen moeten halen. Maar hoe krijg je nou die zachte, gladde benen waar iedereen van droomt?

Dat scherpe mesjes belangrijk zijn bij het scheren van je benen, weten we natuurlijk al lang. (Wist je ook dat er een bepaald moment op de dag is dat je het best kunt scheren?). Maar wij ontdekten een life-changing hack waardoor je benen nog zachter en gladder worden: scheren met conditioner.

Conditioner?

Ja, je leest het goed. Voor het scheren van je benen hoef je voortaan geen scheerschuim meer te kopen. Pak gewoon je fles conditioner erbij. Zoals je natuurlijk al weet, maakt conditioner je haren zacht. Als je het aanbrengt op je benen, worden ook deze haartjes zacht waardoor het scheren makkelijker gaat. Daarnaast heb je een baby zacht huidje na het scheren. Het scheren met conditioner werkt precies hetzelfde als met scheerschuim. Laat de conditioner wel even intrekken, zodat de verzorgende ingrediënten ook echt de tijd krijgen om de haartjes zacht te maken.

Deze hack is natuurlijk ook ideaal voor op vakantie. Dan hoef je in plaats van twee producten nog maar één product mee te nemen, dat scheelt weer! Oh, en een goede tip: als je je benen gaat scheren met conditioner, gebruik dan niet je allerduurste variant. Dat zou zonde zijn, want een cheap ass variant werkt ook prima voor het scheren van je benen. Die dure fles gebruik je dan gewoon voor je haren.

Zo maak je ook je voeten klaar voor de zomer:
> Zo zien je voeten er sandal ready uit

Langer genieten van je geschoren benen!
> Zo hoef je je minder vaak te scheren en blijf je langer glad

Deze zijn voor jou vast ook herkenbaar..
> 10 gedachtes bij het scheren van je benen