Mijn collectie voor Goosecraft staat online!

Na een superleuk en spannend traject van een half jaar moodboards maken, brainen met het designteam en samples beoordelen is ie dan eindelijk daar: mijn collectie voor Goosecraft!

Ik roep het in iedere workshop die ik geef: leer is voor mij echt een basisitem en net zo onmisbaar in je kast als jeans. Een eigen collectie voor Goosecraft (waar ik al heul veul items van in m’n kast had hangen) is dan ook een ontzettende droom die in vervulling gaat!

Het leren huwelijk

Na drie jaar samen wordt er gesproken van een ‘leren huwelijk’. Bij de derde verjaardag wordt het bruidspaar bewust van de standvastigheid van hun huwelijk. Leer is een stevig materiaal en staat symbool voor standvastigheid. Vandaar dus het leren huwelijk. En ik heb ook iets te vieren! MonStyle bestaat namelijk drie jaar. Als echte leerfreak wilde ik niets liever dan dit jubileum vieren met een leren capsule collectie.

De collectie Goosecraft & Manon Meijers

De collectie bestaat uit een bomberjack, een rokje, een broek en een gilet. En zijn (natuurlijk) allemaal van leer. Shop ze nu online!

Goosecraft & Manon Meijers

 

 

De collectie is vanaf nu online verkrijgbaar en ik ben superbenieuwd naar jullie reacties!

X

 

 

READ NEXT
Deze styling trick van Manon geeft iedereen een goed figuur
Gek op leren broeken? Dit zijn de do’s & don’ts!
10 redenen waarom wij van leer houden