New brand alert! Het veelzijdige bikinimerk Sal y Más

Foto van @sal.y.mas – Model @valeriehevink – Fotograaf @by.sophotography

Hallo zonnetje, daar ben je eindelijk! Met al dat regenachtige weer van vorige week had je vast niet de drang om wat heerlijke zomeritems in te slaan. Laten we dat dan nog maar even last minute doen! Wat dacht je van een bikini die ook fab is als gewone top? Het nieuwe merk Sal y Más heeft de perfecte items voor onze zomergarderobe.

Sal y Más

Sal y Más is een veelzijdig bikinimerk, perfect voor op het strand maar ook tijdens een avondje uit (of zelfs als je een dagje gaat winkelen en er fleeky bij wilt lopen). ‘Sal y más’ is Spaans en staat voor ‘Sal = zout’, het zout van de zee wat refereert naar het orginele doel van zwemkleding, zwemmen (in de zee) . En ‘y Más = en meer’ wat staat voor het feit dat je de bikini’s op meerdere momenten kan dragen. Niet alleen tijdens het zwemmen, maar ook als casual wear. Denk aan een bikinitop boven een Levi’s of een net colbert, er is zoveel mogelijk! Perfect voor een capsule wardrobe!

‘Where swimwear meets streetwear’ en hier zien we al een aantal prachtige voorbeelden van op het Instagram account. Het merk is opgericht door Sterre Kunzler (afgestudeerd in Food&Business) en Maartje Verreijt (student aan de AMFI), samen volgde ze afgelopen jaar de minor Ondernemerschap en hieruit kwam Sal y Más voort!

Duurzaam!

De bikini’s van de meiden van Sal y Más zijn gemaakt van ENCONYL, 100% geregeerde nylon, dat wordt gemaakt van oude visnetten en plastic uit de oceaan. De stof (78% polyamide, 22% elastane) komt uit Italië en is van hoogwaardige kwaliteit zodat je zo lang mogelijk van de items kunt genieten. Volgend jaar rock jij dus gewoon weer die veelzijdige bikini’s! Daarnaast zijn de meiden erg open ver hun proces en kun je alles volgen op hun Instagram account.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAL Y MÁS (@sal.y.mas)

Benieuwd naar nog meer nieuwe merken? Kijk dan ook eens bij

New brand alert! Naetur: The New Attitude

New brand alert! Refined Department

New brand alert! Atelier Fumée