Onbekende, nieuwe series die niemand nog kent op netflix

Een verslaving die wij waarschijnlijk allemaal delen is het kijken van series op Netflix. Maar: je hebt vast het gevoel alles al gezien te hebben. Precies daarom hebben wij 5 onbekende, nieuwe Netflix series voor je die nog niet veel mensen kennen!

#1 Bloodline
Wie van drama en thrillers houdt moet zeker even opletten! Vorig jaar kwam de serie Bloodline uit op Netflix. Of er een tweede seizoen gaat komen is nog niet bekend, maar je bent er in totaal wel 13 uur mee zoet. Deze serie is van dezelfde makers als Orange is the New Black en House of Cards. Echt een aanrader dus!

#2 Unbreakable Kimmy Schmidt
Een hilarische sitcom die draait om de wereldvreemde Kimmy Schmidt die jarenlang in een sekte zit. Als ze wordt bevrijdt ontdekt ze the big city New York. Er zijn al twee seizoenen van online dus je hebt nog even te gaan!

#3 Lost and found
Wie van de film Pitch Perfect houdt, zal deze serie ook fantastisch vinden! Het gaat over tieners die het willen maken in de muziek industrie en zo heeft ieder zijn eigen problemen. Tot nu toe is er nog maar één seizoen verschenen maar het is een succes dus waarschijnlijk volgen er meer.

#4 Making a Murderer 
Een Amerikaanse documentatieserie die heel wat hoge ogen gooit. De serie is gefilmd over een periode van tien jaar door Laura Ricciardi en Moira Demos. Het eerste seizoen vertelt het verhaal van Steven Avery, een man die achttien jaar lang onschuldig heeft vastgezeten voor verkrachting. Twee jaar na zijn vrijlating wordt hij aangehouden voor de moord op Teresa Halbach.

#5 Nashville
Dit is er eentje van de makers van Desperate Housewives. Deze serie is al 3 seizoenen lang te zien op Netflix, maar het 4e seizoen staat net pas online. Het gaat over Rayna James, een beroemde country legende, waarvan haar populariteit afneemt. Haar platenlabel bedenkt het idee om haar samen te laten optreden met de jongere, sexy Juliette. De twee liggen elkaar totaal niet dus je kunt wel raden wat voor girl drama is coming.

READ NEXT:
> De beste items met food voor je Netflix weekend
Deze Netflix hack is briljant!
Dit item draag je niet alleen tijdens je Netflix marathon

Source: Liketoknowit