Onze favoriete winterjassen

De winterjassen hangen al in de rekken en wij zijn heel blij met de komst van de shearling coats. Ook zien we dit jaar weer veel wollen colberts hangen, het liefst lekker lang. Maar we zien ook veel kleur! Wij hebben onze favoriete winterjassen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet en het mooie is, je kan ze direct shoppen! En zullen we één ding afspreken? Laten we allemaal die puffer jacket trend overslaan, een dekbed is voor op je bed.

Shearling Coats
Deze jassen werden veel gezien tijdens de modeshows in New York, Londen, Milaan en Parijs. En wij zijn er maar wat blij mee, een stijlvolle jas die ook nog eens heel warm is. Wij duiken graag in deze jassen als het kouder wordt. Vooral de korte versie met stoere gespen laat ons hartje sneller kloppen. Perfect voor een rock ’n roll look

[show_shopthepost_widget id=”1859375″]

Double breasted coats
Deze zagen we vorige jaar al veel voorbij komen maar mag dit jaar nog steeds gedragen worden. Wollen militaire jassen, ontzettend stoer en chic tegelijk. Tijdloos, dus deze jas mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe. 

[show_shopthepost_widget id=”1867540″]

Kleur!
En deze stoere jassen kan je ook een in een opvallende kleur scoren. Bubblegum roze wordt de kleur deze herfst, maar ook andere kleuren zoals lichtblauw en geel vind je terug in de winkels. En waarom zou je niet wat kleur dragen tijdens die grauwe dagen? Wij zijn voor! Je maakt je outfit helemaal af met een van deze eye catchers:

[show_shopthepost_widget id=”1867524″]

 

READ NEXT
Kleurencombinaties voor in de winter
Trend herfst/winter 2016-2017: De vinyl broek
Zo draag je lichte kleuren in de winter

Photo credit: Carolinesmode