Zo verwerk je meer kleur in je kast als je dat niet gewend bent

Ben jij super-duper fan van zwart? Understandable. Wij kunnen ook niet zonder. Maar een beetje kleur hier en daar is helemaal niet zo’n slecht idee. Op een warme zomerdag is die zwarte skinny namelijk niet het allerbeste idee. Dan ben je veel blijer in een zwierige jurk of een kleurrijk rokje. Want van kleuren worden we ook nog eens hartstikke vrolijk! Je hoeft natuurlijk niet je hele kast om te toveren tot een regenboog en daar helpen we je bij. Door deze items voortaan in kleur te kopen ziet jouw kast er al heel anders uit!

Oorbellen
Een makkelijke manier om meer kleur aan je wardrobe toe te voegen is het dragen van sieraden. Als je vaak zwart draagt kun je de outfit helemaal afmaken met wat kleur in je jewelry. Hou je niet zo van felle kleuren? Ga dan voor pastels!

Shop ze hier:

[show_shopthepost_widget id=”1697468″]

Sjaals
Sjaals zijn natuurlijk niet alleen voor de winter! We hebben je al eerder verteld dat skinny scarfs perfect zijn voor dit seizoen en dat je ze heus niet alleen om je nek hoeft te hangen (poeh, heet!). Je kunt ze om je pols of tas knopen, door je riemgaten doen of gebruiken als haarband! Wees creatief en ga voor een kleurrijk exemplaar.

Shop je sjaals hier:

[show_shopthepost_widget id=”1697472″]

Schoenen
Laat je schoenen uitblinken in je outfit. Draag je een basic outfit? Dan kun je het combineren met een opvallende schoen. Bijvoorbeeld een subtiele metallic hak of een felle kleur sneaker!

Shop blikvanger schoenen hier:

[show_shopthepost_widget id=”1697479″]

Zonnebril
Zonnebrillen kunnen ook kleurrijk zijn! Geef je outfit wat kleur met een bright zonnebril! Tip: kijk wel goed welke kleuren het beste bij je gezicht passen. De verkeerde kleur kan er namelijk voor zorgen dat je er wat bleekjes bij loopt en dat wil niemand in de zomer!

Shop hier je zonnebril:

[show_shopthepost_widget id=”1697488″]

READ NEXT:
Hierna wil je meteen metallic bottoms shoppen!
Off shoulder tops voor powervrouwen
Zo vind je die zonnebril die bij je gezicht past!

Source: Trendencias