Outfit formules die altijd goed zijn

Elk seizoen zijn er nieuwe trends en natuurlijk willen wij daar zoveel mogelijk items van hebben. Een nieuwe wardrobe komt altijd op het juiste moment. Als je een dag gepland hebt waarin je je wardrobe gaat verwisselen, wacht dan nog even met items wegdoen. Er zijn namelijk items waarmee je keer op keer, seizoen op seizoen outfit combinaties mee kunt maken.

Streepjes en leopard
Heb jij een leopard jeans in de kast hangen? Per-fect. In de zomer is een leopard jeans goed te combineren. Gewoon met een zwarte camisole of een rode top, maar eigenlijk het allerleukste met een streepjes shirt! Je denkt misschien: matcht dat wel? Jazeker. Deze combinatie van prints ga je dit seizoen veel zien, dus houden die leopard jeans (of kopen!).

Shop jouw nieuwe streepjes shirt hier:

[show_shopthepost_widget id=”1597892″]

Shop hier de tofste leopard items:

[show_shopthepost_widget id=”1597911″]

Blauw en zwart
Deze combinatie was vroeger your worst nightmare. Tegenwoordig gelukkig niet meer. Vergeet zwart en wit deze zomer, zwart en donkerblauw is how you do it. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe short met een dunne, zwarte sweater voor op het terras of een blauw, zomers jurkje met een zwart jasje of zwarte sneakers.

Shop ze hier:

[show_shopthepost_widget id=”1600988″]

Denim on denim
MonStyle LOVES denim. Jeans, jackets en accessoires: wij willen het allemaal. Godzijdank kan denim altijd, zelfs als je denim on denim combineert. Hang je denim blouse maar vast klaar en hang je denim shorts aan dezelfde kledinghanger want dit setje is game on.

Shop coole denim items hier:

[show_shopthepost_widget id=”1601007″]

Kant en cashmere
Wanneer je kant draagt voel je je sexier. Makes us happy! Want een vrouw met een kanten top, daar kunnen mannen naar blijven staren. Kant kun je natuurlijk met veel materialen combineren, maar in combinatie met cashmere is ie top.

Shop hier sexy kant en cashmere:

[show_shopthepost_widget id=”1601027″]

Leer en satijn
Satijn moet je eigenlijk gewoon in je kast hebben als basis. Een heel toffe combinatie is satijn met leer. Twee uitersten als het gaat om materialen, maar daarom juist heel tof. Het zachte van satijn wordt stoerder door het leer.

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”1601019″]

READ NEXT:
Deze kleurencombinaties zijn huge dit seizoen
Fashion regels om te breken in 2016
De foute fashion beslissingen van je moeder vroeger

Source: Instagram