Pregnancy gift guide: de leukste en origineelste cadeautjes

Is je beste vriendin zwanger? Of ga je binnenkort op kraamvisite bij een familielid? Dan kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Als je naar een babyshower gaat of bij iemand op kraamvisite komt is het leuk om iets voor ze mee te nemen. En hoewel er vaak items worden gekocht voor de (aanstaande) baby, de mama mag ook wel verwend worden.

Wil jij ook eens iets anders geven dan een rompertje van de HEMA, iets beters verzinnen dan een luiertaart en vooral laten zien dat je er voor je vriendin, zus of collega bent? Dit zijn onze tips:

Belly belt

Je vriendin heeft al zoveel op moeten geven en over een tijdje past ze haar favoriete jeans ook al niet meer. Hoe leuk is het om dan deze handige belly belt te shoppen? Op deze manier kan ze haar favoriete jeans nog wat langer dragen.

Nachtkleding

Dagenlang in bed liggen, jezelf verwennen met ijs en chocola en wegkruipen onder een dekentje op de bank. Hartstikke lekker natuurlijk, vooral in een lekkere joggingbroek. Maar je wil natuurlijk wel mooi in bed liggen als het eenmaal zover is natuurlijk. En daar heb je veel verschillende kleding voor. Wat dacht je van een knappe nachtjapon met kimono?

Verwenpakket

Hoe stoffig het ook klinkt, dit is gewoon chill. Vooral als (aanstaande) mama moet je je rust pakken. Met een Rituals pakket zit je altijd goed, of het nou voor een verjaardag is of als kraamcadeau. Rituals heeft naast de reguliere cadeaupakketten ook een verwenpakket voor aanstaande moeders ook een baby geschenkset, dus je hebt genoeg keus.

Balsem

Een veel voorkomend probleem bij zwangerschap is striae. Logisch natuurlijk, de buik wordt in korte tijd groter en de huid moet meerekken. Als je de huid goed verzorgt, krijg je minder snel striae. Ideaal cadeautje for the mother to be.

Het zwangerschapskussen

Ja, dit ziet er misschien vreemd uit. Maar zo’n kussen is het dus helemaal. Op deze manier kan de mom-to-be heerlijk in bed liggen.

Zwangerschapsmassage

Jazeker, er zijn speciale massages voor zwangere vrouwen. Zo’n massage kost meestal rond de zestig euro en kan je op veel plekken doen. Een massage verlicht de pijn en geeft het een geluksgevoel. Dat wil je iedereen geven, toch?

 

 

Dit kun je beter niet zeggen tegen een zwangere vrouw:
> 7 dingen die je nooit moet zeggen tegen een zwangere vrouw

Of je je buik nou liever verbergt of hem graag wilt showen:
> Je stijlvol kleden als je zwanger bent: dit zijn alle tips

Ook nog op zoek naar een moederdagcadeau?
> De perfecte moederdagcadeaus onder de 20 euro