Project Cece komt met fairfashion giftcard

Een cadeaukaart is altijd perfect als je niet precies weet wat je iemand moet geven. Steeds meer bedrijven bieden ook de mogelijkheid om met een giftcard te betalen. Zo is Project Cece -dat is een website waar je terecht kunt als je duurzame kleding zoekt binnen heel Europa- bezig met het ontwikkelen van een fairfashion giftcard.

Wat is het?

De fairfashion giftcard is bedoeld om uit te geven bij winkels die aangesloten zijn bij Project Cece en dus alleen bij winkels die kleding verkopen die een duurzame impact hebben op het milieu. Dit zijn onder andere: Iron Roots, Rhumaa, Teym en Kuyuchi. De kaart is nu alleen nog online inwisselbaar, maar ze zijn bezig om de kaart ook offline te kunnen gebruiken. Er zijn al ruim 60 webshops bij aangesloten.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de site van Project Cece en kijkt welke kleding ze allemaal hebben, daarna klik je op een kledingstuk wat je leuk lijkt en dan wordt je zo doorgestuurd naar de site waar het kledingstuk is te verkrijgen. De cadeaukaart moet nog voor de feestdagen worden gelanceerd. Je kan voor duurzame kleding en meer informatie terecht bij Project Cece via hun site.

Voor meer artikelen over duurzame mode, kijk dan hier: Sustainable Fashion

https://www.instagram.com/p/B2zMYVIluYZ/