Recept: Naanpizza met rauwe ham en champignons

Naanbrood ken je waarschijnlijk uit de Indiase keuken, maar wist je dat je het ook als pizzabodem kan gebruiken? Als dit naanpizza recept van VYTAL! Beleg met je favoriete toppings, zet een paar minuten in de oven en je kan aanvallen!

Bereidingstijd: 15 minuten

Aantal calorieën per persoon: 609

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • Naanbrood – 1 stuks
  • Rauwe ham – 2 plakjes
  • Rode paprika – 0.5 stuks
  • Kastanjechampignons – 50 gram
  • Rucola – 10 gram
  • Mozzarella – 0.5 bolletje
  • Tomaten passata – 100 gram
  • Italiaanse kruiden – 1 theelepel
  • Peper – 1 snufje
  • Zout – 1 snufje

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Borstel de champignons schoon en snijd in dunne plakjes.
  3. Was de paprika en snijd in reepjes. Snijd de mozzarella in plakjes.
  4. Besmeer het naanbrood met de tomatensaus en beleg met de rauwe ham, champignons en paprika.
  5. Leg hier de mozzarella overheen en bestrooi met de Italiaanse kruiden.
  6. Bak de naanpizza 8 minuten in de oven tot deze warm en krokant is.
  7. Schep de naanpizza op een bord en verdeel de rucola eroverheen.

Check meer heerlijke recepten!