Rokjes die je nodig hebt om de hitte te overleven

Wat is het héérlijk weer geweest de afgelopen dagen. Blote benen en voeten everywhere. Why blame them? Het enige herkenbare crisis-punt op zo’n hitte dag is: wát doe je aan? Want je bent waarschijnlijk nog niet ready voor de Nederlandse hittegolf en zit met je hoofd nog bij de kwestie: welke sandalen wil ik nog hebben? Herkenbaar, daarom helpen we je een handje door je garderobe vast aan te vullen met wat fijne skirts.

Wrap skirt
Het belangrijkste detail van een wrap skirt is de knoop in de taille. Draag er dus een crop top op of stop je shirt er in. Je kunt zo’n skirt knap combineren met een denim jacket.

[show_shopthepost_widget id=”1597996″]

Denim rok
Denim skirts zie je al jaren en jaren voorbij komen. Ze komen nu vooral in varianten die net boven de knie vallen. Je kunt ze eigenlijk met van alles combineren. Van een simpele tee,  tot natuurlijk een . Choose what you like best!

[show_shopthepost_widget id=”1598008″]

Pleated skirt
De geplooide rokken zijn weer helemaal back. Zo’n zwingend exemplaar waar je je ultiem vrouwelijk in voelt. Kies voor een midi versie in een lichte kleur. Combineer ‘m met  en jij kunt het terras op!

[show_shopthepost_widget id=”1598015″]

A-line mini skirt
Zo’n rok is flatterend voor lange dames en petites. Easy to wear dus! Deze pasvorm is ideaal voor die dagen dat je een aantal cocktails hebt gepland na je werk of in het weekend, wanneer je er er net even wat netter uit wilt zien dan doordeweeks. Combineer met enkellaarsjes of cute 

[show_shopthepost_widget id=”1598023″]

Fringe rok 
Fringes zijn alweer een paar seizoenen hot en happening. Dat blijft voorlopig nog even zo. Want een fringed skirt heb je écht wel in je closet nodig dit seizoen. Kies niet voor suède maar voor een felle kleur. Ga je de stad in? Draag er dan een witte blouse boven. Naar een festival? Combineer het dan met een off shoulder exemplaar.

[show_shopthepost_widget id=”1598040″]

READ NEXT:
>
>
>

Source: Collage Vintage