Tijdloze denim jackets voor ieder budget

We love denim! In denim items kun je goed investeren, het is namelijk hartstikke tijdloos. Omdat jij deze lente misschien ook graag een (nieuw) denim jacket wil, hebben we een aantal denim jackets voor je gezocht. Het leuke? Ze passen bij ieder budget! 

Denim is natuurlijk bekend geworden door Levi Strauss. Hij maakte denim broeken voor goudzoekers. Omdat de broekzakken nog wel eens uitscheurde, kwam kleermaker Jacob Davis met een oplossing: klinknagels. Hierdoor zouden de broekzakken niet meer uitscheuren. Davis en Strauss hadden een octrooi aangevraagd voor deze denim broeken en die kregen zij ook. De broeken zijn heel lang een succes geweest en nog steeds. Denim jackets zijn ontworpen na de broeken, maar zijn net zo populair. Het is bijzonder dat een item als het denim jacket nog steeds zo’n succes is, dit komt niet vaak voor. De afgelopen Fashion Weeks hebben we ze ook weer meerdere malen gespot, zoals bij o.a. Chloé, Saint Laurent en Chanel.

De denim jacks van vroeger zijn wel veranderd met de tijd. We zien ze nu voorbij komen met bijvoorbeeld schapenvacht op de kraag en leren mouwen. Er wordt dus een hele andere touch gegeven aan het spijkerjack. Wat now-a-days trendy is, zijn patches. Een spijkerjack met patches kan dus niet achterblijven in je home collection. Er wordt veel met denim uitgeprobeerd en wat nu een upcoming item is, is een lange denim coat. Deze hebben we voorbij zien komen bij Vanessa Seward en Guy Laroche. Wil jij ook een (nieuw) denim jacket? 

Shop de denim jackets hier:

[show_shopthepost_widget id=”1461723″]


READ NEXT:>