Sluit je wrap dress niet goed aan? Zo los je het op!

De wrap dresses hét item voor de zomer. Ze zijn enorm trending en ook wij vinden ze ontzettend tof. Het is alleen niet het makkelijkste item als het gaat om de pasvorm. Zo kan hij te laag uitgesneden zijn of niet goed aansluiten bij je borsten. In beide gevallen komt je bh al snel tevoorschijn. En hoewel het model heel vrouwelijk is, is het ook weer niet de bedoeling dat we er zó sexy bij lopen. En wat we ook vooral niet willen, is dat dat leuke jurkje ongedragen in onze kast blijft hangen. Daarom gingen we op zoek naar oplossingen voor een wrap dress die niet goed aansluit.

Veiligheidsspeld

Sluit je jurkje niet helemaal goed aan of is hij te laag uitgesneden? Gebruik gewoon een veiligheidsspeld. Die heb je vast wel ergens in huis liggen, dus dat moet helemaal goed komen. Zet de hals vast aan de binnenkant, zodat de veiligheidsspeld goed blijft zitten en tadá, je probleem is opgelost.

Dubbelzijdige tape

Je kunt de twee kanten van de hals ook vastzetten met een stukje dubbelzijdige tape. Het voordeel is dat niemand het ziet zitten. Test wel eerst even of de tape goed plakt en sterk genoeg is om je jurkje een langere tijd op zijn plek te houden.

Camisole

Ga je het liefst voor een nog veiligere optie? Draag dan een camisole onder je jurkje. Je hoeft dan niet constant te checken (en je zorgen te maken) of je jurkje nog goed zit, en het staat ook nog eens heel leuk.

Hier shop je de mooiste wrap jurkjes:
> Ook verliefd op wrap dresses? Vind hier je favoriet!

Hij heeft zoveel voordelen..
> Waarom de maxi dress een underrated item is

Ook dit jurkje mag niet missen in je zomergarderobe:
> De 90’s jurkjestrend die we deze zomer 1000 keer gaan dragen

PHOTO CREDITS: ROBIN HAMERSTEEN