Spotted by Manon: Dune loafers

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken. Dit keer spotte Manon shiny Dune loafers!

Dune loafers

Ook al zijn we gék op hakken (en hebben we inmiddels allemaal geleerd hoe we er op moeten lopen én wat onze ideale hakhoogte is), we kunnen een knap paar platte schoenen zeker waarderen. En dan hebben we het niet alleen over sneakers, herenschoentjes of loafers mogen ook zeker niet in onze collectie ontbreken! Manon maakte haar wekelijkse rondje in de Bijenkorf en stuitte op een knap paar loafers van Dune. De schoenen zijn preppy en klassiek en met de juiste afstyling zeer geschikt om een effortless cool Parisian look mee te creëren! Combineer de Dune loafers met je favoriete boyfriend jeans, blazer en striped tee en je hebt de Parisian look helemaal te pakken. Goed nieuws: de loafers zijn ook meer dan geschikt voor de feestdagen dankzij het shiny lurex materiaal. Waar wacht je nog op? Snel bestellen!

 

dune

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Dune

[/red_box]