Steal The Look: Preppy cool

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag gaan we voor preppy cool!

Preppy cool

Onze favoriete stijliconen, Alexa Chung en Sienna Miller, zijn de perfecte voorbeelden van preppy cool. Met simpele items creëren ze keer op keer klassieke, stoere, maar nette outfits. Wij zijn groot fan en laten je graag zien hoe je met jouw garderobe zo’n zelfde look samenstelt! Een simpele witte top en een zwarte tas vormen de basis van deze look. De boyfriend jeans en de oversized jas maken het geheel wat stoerder en de leren instappers en shawl met tartan print zorgen voor de preppy office touch. Draag er eventueel wat rode lippenstift bij om het geheel ietsje meer sex appeal te geven and you’re done!

P.S. Maak je preppy outfit af met zelf ontworpen (!) Prada schoenen… 

preppy cool

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Mango

3. Asos

4. Topshop

5. Topshop

6. Miss Selfridge

[/red_box]

Source: thecourtneykerr