Steal The Look: Shearling Coat

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we je een heerlijk warme look met de shearling coat zien!

Shearling coat

Dit is de perfecte look voor op een koude herfstdag. We zijn de laatste tijd gek op alle shearling jackets die we voorbij zien komen. Hebben, hebben, hebben! Hij kwam al voorbij in onze broke or bargain en een aantal van ons hebben de verleiding niet kunnen weerstaan… Deze coat vormt de perfecte combi met de stoere Givenchy chain boots en je favoriete grijze sweater. Verder heeft de look niet veel meer nodig om ‘m af te maken, hoogstens een fijne tas en een beanie om je hoofd warm te houden (en dit zijn dé tips om volume in je haar te krijgen)!

Stealthelook

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Glamorous

2. MET

3. Gestuz

4. Mango

5. Topshop

6. Zara

[/red_box]

Source: Mija