Stijlvolle festival essentials die je vandaag nodig hebt

Het is Koningsdag. En wat kun je nu beter doen vandaag dan: een potje feesten! Wij houden wel van een biertje (vrouwen die bier drinken zijn namelijk vet cool) of wijntje (wijn kan je namelijk helpen afvallen) en er is niks lekkerders dan dit te drinken onder het genot van goede muziek. Wat heb jij gepland staan vandaag? Ga je naar een tof feest? Of heb je nog niks gepland: hier kun je naartoe vandaag! Dan is het natuurlijk wel de bedoeling (ondanks de weersverwachting, yes we understand) om er zo fijn mogelijk uit te zien. Misschien loop je wel een hottie tegen het lijf ;-]. To make this happen heb je deze essentials in ieder geval nodig. Enjoy, cheers!

Crossbody bag
Wij zijn fan van crossbody bags: er past veel in en ze zijn super stylish. Shop hier de mooiste varianten onder de 100,-!

Boots
Een paar goede boots kunnen vandaag niet ontbreken (zeker niet met dit weer). Een paar goede boots of laarzen mogen dan ook niet in je Spring/Summer garderobe ontbreken. Shop hier de mooiste exemplaren!

Leather
Leer is nooit weg en gaat ook niet meer uit de mode (thank god!). Wat is nu toffer dan je favoriete leren broek, jacket of blouse op een te gek festival. Met extreme hitte is het misschien wat warm, maar vandaag is het een goede optie! En die spatjes regen veeg je er ook nog eens zo af. Shop hier die toffe leren broek of leather jacket.

Hat
Een hoeden-situatie is eigenlijk een must als je naar een festival gaat. En het is ook nog eens heel erg handig wanneer het regent! Geen verzopen-katten-look qua kapsel en je make-up blijft ook nog redelijk op z’n plek. Shop hier een toffe hat!

Belt
Riemen zijn perfect om je outfit net die extra touch te geven. We hebben eerder al geschreven dat als je kiest voor een blikvanger, je je outfit echt een statement geeft. Shop hier die blikvangers voor om je heupen.

Statement sunnies
Een goede zonnebril is niet alleen fijn tegen de felle zon, maar kan ook een statement toevoegen aan je look. Daarnaast is het ideaal met regen om te voorkomen dat je mascara halverwege de dag van je neus af druipt. En als je teveel biertjes hebt gedronken kan het ook zorgen voor een flawless look in plaats van rood-doorlopen oogjes. Weet jij al welk montuur jou het beste staat? Check!

Sweatpants voor in de avond
Wordt het ’s avonds kouder of ben je inmiddels een beetje natgeregend? Zorg er dan voor dat je een warme sweatpants in je tas of locker hebt. Zo voorkom je een rillend lijf en kun je lekker doorfeesten. Shop hier zo’n fijn broekje.

READ NEXT:
Festival kalender 2016: hier wil je heen
Nog geen plannen met Koningsdag? Hier kun je naartoe!
Oranje, dé kleur van de zomer: hot or not?