Stijlvolle Oranje look

Wie nog steeds gelooft dat je alleen in een voetbalshirt voetbal kan kijken, moet nu even wakker worden. Het Nederlands elftal  heeft met hun winst op de wereldkampioen verdiend dat we een stijlvolle oranje look uit de kast trekken.. toch? 😉 Maar, eerlijk is eerlijk. Dat is natuurlijk nog helemaal niet zo makkelijk. Manon pleitte al eerder voor een stijlvolle oranje look hier en we geven toe dat de nationale kleur niet heel makkelijk te combineren is.

Toch vonden we een stijlvol alternatief voor je koraal oranje look. Naast oranje proof is deze jumpsuit van River Island classy en te gek voor dit seizoen. 

Fijn aan deze jumpsuit is dat je ‘m makkelijk kunt combineren met zwart en wit. Denk aan subtiele accessoires zoals een zwarte clutch of witte sandaaltjes. Wil je all out? Combineer ‘m dan met een felle kleur. 

Zie je jezelf al paraderen langs de boulevard in Barcelona, Ibiza of Saint Tropez? 😉 Well, we absolutely do!

(Wist je trouwens dat Manon hier beschrijft welke jumpsuit werkt voor jouw figuur?)

 Why it works: 

  • Een jumpsuit werkt voor de meeste figuren uitermate goed, dus een absolute must-have!
  • Dit koraakleurige exemplaar is fantastisch in combinatie met zwarte of witte accessoires en maakt het geheel super classy

 

 

oranje

 

 

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. River Island

2. Ancient

3. Asos

[/red_box]

 

Credits : FASHION SIZZLE