Sandro shorts

Met het WK voor de deur is de oranje gekte in volle glorie losgebarsten. Allemaal leuk en aardig, maar voor wie ook nog een beetje fashionable voor de dag wil komen kan de kleur oranje je al snel tot wanhoop drijven. Manon weet gelukkig raad en pleitte al eerder voor koraal, een kleur die tegen oranje aan schurkt maar iedereen net wat knapper maakt. Deze koraal-kleurige Sandro shorts passen perfect in dit plaatje en spotte zij bij de Bijenkorf!

Maar ook als het Nederlands Elftal niet moet spelen zit je met deze Sandro shorts dit seizoen goed! Het model is erg aardig voor de meeste benen (door de lengte, de iets uitlopende pijpjes en het soepelvallende materiaal lijken je benen optisch slanker) en de kleur laat het beetje bruin dat te vinden is op je benen mooi uitkomen.

How to wear?

Het mooie van koraal is dat je dit makkelijk kunt combineren met zwart en wit, maar wees ook vooral niet bang om deze fellere kleur te combineren met een zachte nude tint. Omdat deze Sandro shorts zelf al redelijk uitgesproken zijn en mooie details hebben (hallo metallic waistband!) zit je eigenlijk al goed als je het combineert met een mooi basic T-shirt. Maak het geheel af met een paar mooie sandaaltjes (en wellicht een vlaggetje op je wang tijdens het WK) en off you go!

 

Sandro shorts

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Sandro

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »