Stijlvolle vrouwen checken iedere dag deze 3 websites

Stijlvolle vrouwen hebben altijd de mooiste kleding aan. Ze combineren de laatste trends met hun ultieme basics en dragen designerkleding samen met high street fashion items. Zo zien hun looks er ieder keer weer effortless chic uit.

De kleding die ze dragen zijn stuk voor stuk allemaal perfect. Ze vinden altijd de mooiste items en scoren zelfs de beste koopjes online. Hoe ze dat doen? Ze kijken iedere dag, maar echt IEDERE dag, op deze drie websites. Zo vinden ze iedere keer weer de allermooiste kleding ter aanvulling van hun perfecte garderobe.

The Outnet

Dit is de outlet website van Net-a-Porter. Iedere dag komen hier nieuwe sales op te staan. Kleding van vorige seizoen worden hier aangeboden voor een betaalbare prijs. Waarom iedere dag checken? De fijnste koopjes zijn binnen no time weg. Dus als je iets wil scoren, zou je eigenlijk iedere dag moeten kijken.

[show_shopthepost_widget id=”2864857″]

Salon Heleen Hulsmann

Op de website van Salon Heleen Hulsmann kun je terecht voor de meest waanzinnige en zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met persoonlijk kritisch oog van Heleen zelf geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste stukken in haar winkel komen te hangen.

Vestiaire Collective

Deze Franse designer vintage website staat iedere dag weer vol tweedehands parels. Hier kan je urenlang doorheen blijven scrollen. Fijn is ook dat je items kan toevoegen aan je wishlist. Daarnaast kan je natuurlijk ook zelf kleding verkopen op het platform. Je moet je wel even aanmelden om alles te bekijken, maar dat doe je heel makkelijk met Facebook.

[show_shopthepost_widget id=”2864845″]

READ NEXT
> Dit is de gouden regel die stijlvolle vrouwen altijd hanteren
> 8 dingen die stijlvolle vrouwen nooit naar werk dragen
> 11 gewoontes van stijlvolle vrouwen

PHOTO CREDITS: GUALIA TORDINI