Styled by Manon – De ideale jas voor het Nederlandse tussenweer

Als het heel even warm is geweest in Nederland, krijg je daarna een week lang regen. En soms begint de zon opeens weer te schijn. Er is geen touw aan vast te knopen en het is dus lastig om je hier goed op te kleden.

Het is daarom goed om je hierop te kleden. Maar wat doe je aan als je niet goed kan inschatten welk weer het zal worden vandaag? Straks doe je een regenjas aan, maar gaat het helemaal niet regenen. Wij hebben daarom de ideale jas die je kunt dragen met dit Nederlandse tussenweer.

De perfecte jas die je aan kunt doen als je niet helemaal weet wat voor weer het zal worden is de bomber. De bomber is natuurlijk veel dunner dan een winter, maar wel dikker dan een spijkerjasje. Ook is de stof van de meeste bombers glad en daardoor is hij ook bestand tegen regen. Maar de bomber is ook een prima jas als het alleen waait of als zelfs de zon een beetje schijnt.

Het fijne van de bomber is ook dat je er alles onder kunt dragen. Zo kun je er een basic t-shirt onder dragen, maar je kunt er ook een print onder doen zoals een streepje. Ook kun je de bomber sportief maken door er een sneaker onder te dragen of geef juist wat contrast aan je outfit met een loafer zodat je outfit net even wat vrouwelijker is. Shop de look hieronder!

Dit is ook een goede optie
De fijnste ’tussenweer-outfit’ die je NU aan kunt

Voeg dit toe en je outfit is compleet
6 kleine veranderingen die je outfit net iets toffer maken

[show_ms_widget id=”35985186″ image_id=”41843043″ width=”700″ height=”2000″]

TRUI – SCOTCH&SODA
BOMBER –
JEANS –
SCHOENEN –
RINGEN –
TAS –
NAGELLAK –
BRIL –
PHOTOCREDITS THEURBANSPOTTER