Zo zien jouw witte laarzen er niet goedkoop uit

De white boots trend zie je tegenwoordig overal. Sommige mensen hebben ze zelfs al verruild voor hun zwarte statement laarzen. Ja, deze witte laarzen zijn inderdaad heel leuk! Je benen lijken er nog bruiner door en onder een lichtblauwe jeans staan ze fantastisch. Toch zitten er ook een aantal gevaren aan deze geweldige laarzen. Als je niet uitkijkt, kan een witte laars er al heel snel cheap uitzien. Hoe je dit voorkomt? Wij leggen het je uit!

1. Maak ze niet vies!

Een hele grote no-go bij witte laarzen: als ze helemaal vies zijn. Natuurlijk loop je een groot risico dat ze vies worden -ze zijn tenslotte wit- maar maak ze dan iedere avond schoon. Even een doekje eroverheen et voilà. Zo voorkom je dat je laarzen er oud en versleten uit zien. Pluspunt: je witte boots stralen iedere dag!

2. Ga mee met trends

Dit najaar zijn vooral cowboy boots en Dr.Martens helemaal on trend. Deze laarsjes zijn zeker ook in het wit verkrijgbaar. Omdat deze laarsjes zo hip zijn, komen ze al snel minder goedkoop over. Want tja: iedereen wil ze hebben!

3. Houd het simpel

De witte laars is op zijn mooist als er niet te veel poespas op zit. Dus laat die fransjes en parels maar weg. De witte laars valt al op van zichzelf. Als de laarzen dan te druk worden, gaat het chique effect ervan af en zien ze er automatisch goedkoper uit.

4. Combineer met een lichtblauwe jeans

Eigenlijk weten we dit allemaal: wit en blauw is een perfecte match. Het is niet voor niks dat jij het liefst een witte blouse draagt op je favoriete lichtblauwe jeans. Maar nu zijn daar de witte laarsjes voor! Onder deze kleur jeans staan de laarsjes super chique. En dit is nou net wat je nodig hebt!

Inspiration