Styled by Manon – Dit item maakt de all black outfit nog beter

Er zijn verschillende trucjes waarmee je jouw all black outfit nog mooier kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende materialen in het zwart met elkaar combineren om meer diepte te creëren. Je kan ook één gekleurd item aan je all-black outfit toevoegen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Er is een hele simpele andere manier die deze look heel veel goeds doet: draag een zwarte jurk met je andere zwarte items op een opvallende panty die de eye-catcher is!

All eyes on you

De all black outfit leuker maken was nog nooit zo easy. Met een panty die anders is dan je standaard panty maak je een groot verschil. Deze panty van is mooi dekkend en stoer door de scheuren. De panty’s van Oroblu zijn gedurfd en trendy en kan je dragen naar iedere gelegenheid.

De scheuren geven een stoer effect aan de jurk en de lange jas. Iedere vrouwelijke outfit krijgt hiermee een stoere touch. Deze outfit is perfect voor de koude dagen. De lange jas valt mooi over de jurk en met de muts, de tas en de boots maak je jouw all black outfit af. Gouden kettingen combineren ten slotte mooi bij al het zwart, stacking jewelry is in! De bling bling geeft ook dat beetje extra. Bekijk en shop de look hieronder.

 

READ MORE:
9 manieren om je laarzen te combineren
> Love, want, need: 20 hele vette studded items
Deze ketting is een grote hit op Instagram

 

[show_ms_widget id=”35991387″ image_id=”41850864″ width=”675″ height=”2750″]

 

KETTING :
BOOTS :
SHOPPER : H&M
MUTS :
KETTING  :
JURK : MANGO 
PANTY :
JAS : MANGO
PHOTO CREDITS : UNKNOWN