Suitcases: vervoer je looks in stijl

Suitcases! Wanneer je de perfecte looks klaar hebt voor vertrek, is het natuurlijk ook te gek om ze stijlvol te vervoeren. Een koffer kan naast praktisch namelijk ook ontzettend mooi zijn! Wij gaan de uitdaging aan en gingen op zoek naar de ultieme combinatie..

Stijlvol op reis, net zoals de celebs

Celebs lijken zich al een tijdje bewust te zijn van het vinden van de perfecte suitcases. Ze worden op vliegvelden vaak gespot met de mooiste varianten of met een grote designer reistas. Natuurlijk, een grote designer reistas ziet er vaak fantastisch uit maar suitcases zijn toch echt veel handiger en beschermen je spullen beter tegen het zogenaamde ‘koffer werpen’ dat veelvuldig uitgeoefend wordt op de vliegvelden.

Shop de meest stijlvolle suitcases

MonStyle ging daarom op zoek naar de knapste suitcases die naast stijlvol ook praktisch en te betalen zijn. Wil je je oude koffer houden of even geen budget over voor een nieuwe suitcase? Maar wil je je suitcase ietsje upgraden? Nummertje vier is een te gekke hoes voor over je koffer waardoor deze meteen weer als nieuw is! (en bijkomend voordeel: het is meteen duidelijk dat het jouw koffer is..)

suitcases

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. SuitSuit

2. Rimowa

3. American Tourister

4. SuitSuit

5. Delsey

6. Bric’s

7. Crash baggage

8. Samsonite

[/red_box]

credit foto: nsmbl.nl

Work out in style

How to: work out in style? Natuurlijk is sportkleding oorspronkelijk niet bedoeld om er heel stijlvol uit te zien, maar omdat vrouwen nou eenmaal tijdens het sporten

Lees meer »