Work out in style

How to: work out in style? Natuurlijk is sportkleding oorspronkelijk niet bedoeld om er heel stijlvol uit te zien, maar omdat vrouwen nou eenmaal tijdens het sporten ook goed voor de dag willen komen besteden steeds meer merken veel aandacht aan de vormgeving en looks van sportkleding. Geld uitgeven aan work-out kleding wordt een stuk leuker als je de items ook in je dagelijkse outfit kan verwerken? 😉

Stijlvol verantwoord naar de sportschool is in 2014 super makkelijk en met de huidige sports-chic fashion trend ook dubbel en dwars het investeren waard.

High-end tot high-street

De drempel om te gaan sporten is toch ook meteen een stuk lager wanneer je jezelf in een mooi sportsetje kunt hijsen? Gelukkig slaan high-street ketens en high-end designers steeds vaker de handen ineen om een te gekke sportcollectie te ontwerpen. Daarin voel je je gelijk een stuk sportiever en doe je misschien ook een tikkeltje harder je best.

Een goed voorbeeld van zo’n samenwerking is Stella McCartney’s sportcollectie voor Adidas. Haar trendy sportswear is naast functioneel ook nog eens superknap en stijlvol. Een ander te gek sportmerk is natuurlijk good old Nike. De verschillende collecties zijn bijna allemaal even prachtig. Vergeet ook H&M niet, zij hebben namelijk sinds een tijdje ook echt knappe sportkleding in de rekken hangen.

De sportswear trend is gelukkig super on-trend. Draag de kleding dus vooral niet alleen tijdens je work out, maar integreer de tofste items in je dagelijkse outfits.

 

fashionablesportwear

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Stella Mccartney for Adidas

2. Stella Mccartney for Adidas

3. Zoe Karssen

4. 4noel

5. Nike

6. Mango

7. Nike

8. Nike

9. Stella Mccartney for Adidas

10. Nike

[/red_box]