Summer flats all season please

Iedereen loopt erop: flats. En dat is niet gek want ze lopen, naast sneakers, gewoon heel erg comfortabel. In de zomer is een goed stel summer flats niet weg te denken. Naast een mooi stel hakken, witte (of gekleurde) sneakers en goede slippers zijn summer flats een echte essential.  Daarnaast zijn schoenen gewoonweg heel bepalend voor je look. Lees hier bijvoorbeeld waarom Manon haar outfit al-tijd bij haar schoenen begint.

We kennen natuurlijk de bekende espadrilles (die écht o-ve-ral bijstaan, tijdloos en super stylish zijn in z’n eenvoud), we kennen de lace-up variant (heel hot sinds afgelopen jaar), slip-ons, sandalen en natuurlijk de klassieke ballerina. Het zou het beste zijn om van iedere soort een paar in huis te hebben! Zo heb je op vakantie nooit een schoenencrisis en heb je altijd de perfect matching shoes bij je look. Flats nemen tegelijk relatief weinig ruimte in bij het pakken van je koffer, wat betekent dat je twee keer zoveel schoenen mee kunt nemen als met bijvoorbeeld hakken! It’s a win-win ladies. 

Omdat we begrijpen dat je nu wel toe bent aan het shoppen van een fijn paar, hebben wij de mooiste exemplaren voor je geselecteerd. Enjoy!

Shop jouw summer flats hier:

summer flats

Shop de flats hier:

 1 VIA VAI SHOES // 2 MANGO // 3 CHARLOTTE OLYMPIA 

4 VIA VAI SHOES // 5 SAM EDELMAN // 6 ONLY // 7 ASOS // 8 ASOS

READ NEXT:
De mooiste brogues voor aankomende zomer
Hello Spring! Tijd voor summer sandals
Stijlvolle sneakers die je dit seizoen wil hebben