Tassen die iedere vrouw moet hebben

Eén tas is natuurlijk te weinig, daarom (en ja, dat is een heel goed excuus) doen wij onszelf vaak een nieuwe tas cadeau. Het liefst natuurlijk wel allemaal verschillende, want elke tas heeft weer een andere functie. De één is handig voor bij het uitgaan en de ander kun je meenemen naar je werk. In principe kun je er nooit genoeg hebben, maar om het je even een stukje makkelijker te maken hebben we alle tassen die iedere vrouw moet hebben voor je op een rijtje gezet!

Shopper

[show_shopthepost_widget id=”1155579″]

De naam zegt het eigenlijk al. De shopper is ultiem handig aangezien je er alles in kwijt kunt. Van boodschappen tot je make-up tas, deze tas is er een die je elke dag mee kunt nemen. Oh en als je er niet te veel troep in gooit is ‘ie ook nog eens lekker licht!

Cross body tas voor overdag

[show_shopthepost_widget id=”1155588″]

Deze tas hoor je, de naam zegt het al, crossbody te dragen. Aangezien we overdag veel spullen bij ons willen hebben, is dit formaat ideaal. Handig voor naar kantoor, naar school of tijdens het winkelen.

Cross body tas voor uitgaan

[show_shopthepost_widget id=”1155599″]

Naast een crossbody tas voor overdag heb je er natuurlijk ook een nodig voor het uitgaan. Deze is wat kleiner zodat je alleen je nodige spullen er in kan doen. Pak uit met mooie kleuren, zodat iedereen naar jouw tas kijkt!

Weekendtas

[show_shopthepost_widget id=”1155632″]

Altijd handig zo’n weekendtas. Makkelijk voor een weekendje weg of wanneer je bijvoorbeeld veel spullen nodig hebt voor een presentatie op kantoor. Deze komt altijd van pas!

Statement tas

[show_shopthepost_widget id=”1155603″]

Vaak kiezen we voor een zwarte tas, maar eigenlijk heeft iedere vrouw ook een echte eye catcher nodig met felle kleuren of aparte details. Zo wordt je basic outfit opeens veel spannender!

READ NEXT:


>

Source: Fashiioncarpet