TV-tip: Dit komt er in maart allemaal op Netflix

Het is alweer bijna maart en dat betekent dat ons weer een aantal nieuwe series en films te wachten staan. Zo hoef jij je de komende maand(en) niet te vervelen en kan je lekker eindeloos Netflixen. Wij hebben de leukste films en series die in maart op Netflix komen voor je uitgekozen.

Isn’t it romantic

28 februari

Oké.. Deze film valt nog nét onder de maand februari, maar we willen het graag met jullie delen. Een romcom kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Isn’t it romantic gaat over een vrouw (gespeeld door Rebel Wilson) uit New York die op een gegeven moment haar hoofd bezeert en knock-out gaat. Als ze in het ziekenhuis wakker wordt blijkt dat ze in een soort fantasiewereld terecht is gekomen. Je kan deze film vanaf 28 februari bekijken.

On my block

maart (exacte datum nog niet bekend)

Seizoen 2 van “On my block” kunnen we vanaf maart bekijken op Netflix. Deze serie gaat over vier tieners die worden gevolgd als ze in de binnenstad van Los Angeles naar school gaan. Op de school vindt veel geweld plaats en de scholieren moeten hier maar mee zien te dealen. Helaas is nog niet bekend wat de exacte datum van de release van seizoen twee is.

The order

7 maart

Als jij fan bent van Vampire Diaries vind je dit ook tof. Deze serie gaat over Jack Morton, een student die zich aansluit bij een geheim genootschap. Hij beland in een duistere wereld waar hij het op moet nemen tegen weerwolven en zwarte magiërs. Vanaf 7 maart kun je deze serie kijken.

Shadow

8 maart

Was de serie Shooter helemaal jouw ding? Dan is deze serie ook zeker wat voor jou. Het gaat over een huurmoordernaar uit Johannesburg die als klein jongetje door de bliksem is geraakt. Hierdoor voelt hij geen pijn meer. Deze “kracht” gebruikt hij nu om anderen te beschermen. Deze serie is te zien vanaf 8 maart.

Arrested Development

15 maart

Van deze Amerikaanse comedyserie komt alweer het tweede deel van seizoen 5 uit. Arrested Development (met Jason Bateman) gaat over de familie Bluth. George Bluth had een succesvol bedrijf, maar daar is niet veel meer van over, waardoor de hele familie bij moet springen om het bedrijf te redden. Het tweede deel van seizoen 5 is vanaf 15 maart te bekijken op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=gXg2_yExgVY

Turn Up Charlie

15 maart

Idris Elba (die je misschien wel van de serie Luther kent) speelt een DJ (en eeuwige vrijgezel) die struggelt met zijn mislukte carrière. Hij wil zijn DJ carrière een boost geven. Hier krijgt hij misschien wel de kans voor als hij op de vervelende 11-jarige dochter van zijn beroemde vriend gaat passen… Je kan deze serie vanaf 15 maart bekijken.

 

The highwaymen

29 maart

Bonnie & Clyde kent iedereen natuurlijk, maar het verhaal van de agenten die ze proberen te vangen kende je nog niet. Je ziet in deze film hoe de Texas Rangers (gespeeld door Kevin Costner en Woody Harrelson) achter het duo aanzitten. Je kan deze film vanaf 29 maart kijken.

Luther (seizoen 5)

31 maart

Ook in deze serie zie je Idris Elba weer terug. In dit seizoen zie je hoe detective DCI John Luther (Idris Elba) zich weer verdiept in alle menselijke ondeugd. We moeten nog even wachten, maar vanaf 31 maart kunnen we eindelijk het nieuwe seizoen bekijken.

 

Deze film wil je ook zien
Waarom IEDEREEN het over deze film heeft

Wil jij via de Amerikaanse Netflix films en series kijken? Zo doe je dat
Met deze hack kan je de Amerikaanse Netflix gebruiken

 

PHOTO CREDITS TURN IT UP – NETFLIX