Vijf redenen waarom je NU een langere jurk wil aanschaffen

Hoewel we gek zijn op zo’n beetje alle soorten jeans, houden we ook veel van jurken. Little black dresses staan altijd stijlvol (deze little black dress past het best bij jouw figuur), bodycon dresses doen veel goeds voor je figuur (en deze items maken jou ook aantrekkelijker), maar langere jurken zouden eigenlijk ook meer gewaardeerd moeten worden. Wij zetten de redenen voor je op een rij waarom jij ook een langere jurk zou moeten shoppen. Overtuigd? Dan shop je de meest mooie langere jurken onder aan de pagina!

1. Hij staat zoveel chiquer
Heb je een speciale gelegenheid? Een feestje? Of ga je een avond stappen met vriendinnen? Dan is een lange jurk een goede keuze. Hij staat chic, stijlvol, en je hoeft je geen zorgen te maken dat mensen onder je jurk kunnen kijken als je al je moves laat zien op dat ene feest, wat bij een korte jurk soms wel het geval is. En dat staat helemáál niet chic.

2. Je kan gewoon normaal fietsen
Zonder je jurk 10.000 keer naar beneden te hoeven trekken. Waar je bij een korte jurk dus ook last van hebt, maar nu heb je geen pottenkijkers! Je kan gewoon supercharmant overal naar toe fietsen zonder je ook maar een moment ongemakkelijk te voelen.

3. Je kan hem ook naar kantoor dragen
Draag je ook bijna altijd hetzelfde naar kantoor en heb je zin in iets anders? Dan kan je die lange jurk ook gewoon op je werk rocken. Want daar is hij net genoeg voor. Met een mooi paar enkellaarsjes met een hak eronder, is hij helemaal work proof.

4. Je outfit is snel klaar
Je hoeft niet eindeloos te zoeken naar de perfecte jeans met top/trui combinatie, je pakt gewoon een panty uit je kast, kiest je schoenen uit en eventueel nog een blazer of ander jasje en je bent klaar. Zo kan jij nog een paar uurtjes langer in je bed blijven liggen. Lekker!

5. Een lange jurk staat mooi bij ieder figuur
Voor ieder figuur kan je wel een mooie langere jurk vinden. Heb je wat bredere bovenbenen? Dan kan je gaan voor een jurk met een strakke taille en een uitlopende rok. Heb je juist een recht figuur? Dan staat een strakkere en rechte jurk jou super. Shop de mooiste lange jurken hieronder!

Welke schoenen draag jij altijd onder een jurk?
De schoenen die je onder een jurkje draagt als je geen zin hebt in hakken

Gek op blazers en op jurken?
Zo draag je een blazer als jurk

Verberg je liever je armen in een jurk?
Zo kan jij OOK een mouwloze jurk aan

[show_boutique_widget id=”682817″]

PHOTO CREDITS: MANGO