Voor deze datum moet je al je kerstcadeaus besteld hebben

We hebben het al veel gehad over kerstcadeaus en waar je de allermooiste kan shoppen. Zo koop je al je prachtige beauty kerstcadeaus bij COSMANIA, heeft Kikkerland echt de meest geniale kitchen essentials voor muziekliefhebbers en kan je nu ook glitterwijn(!) kopen om je kerstdiner mee af te maken of om ook cadeau te doen.

We kopen steeds vaker online, onze kerstcadeaus ook. De pakketbezorgers hebben het er maar druk mee… Máár je wil natuurlijk wel een ramp voorkomen: dat je kerstcadeaus te laat bezorgd worden en je met lege handen aan moet komen tijdens de feestdagen. That would be a bummer. Wij vertellen je daarom wanneer je jouw cadeaus besteld moet hebben per populaire webshop!

Mango

De standaard bezorging bij Mango duurt twee tot vijf werkdagen. Dus je kan het best uiterlijk 17 december bestellen.

H&M

H&M adviseert het zelf: bestel je items via de standaardlevering voor 15.30 op 21 december om je pakket op 22 december te ontvangen!

ASOS

Op ASOS kan je het best uiterlijk 19 december bestellen via de standard delivery om er zeker van te zijn dat je kerstcadeaus op tijd binnen zijn. 

Zara

Op Zara bestel je je kerstcadeaus uiterlijk op 17 december, net zoals bij Mango. De levertijd bedraagt namelijk ook maximaal 5 werkdagen.

Zalando

Als je voor 20 december, 11.00 uur besteld bij Zalando, ben je er zeker van dat je pakket op tijd aankomt.

Bol.com

Bij Bol.com bestel je het liefst voor 23:00 als je zwaardere pakketten wil laten bezorgen. Doe het het liefst op uiterlijk 21 december.

Douglas

Als je voor 22:00 besteld hebt bij Douglas, betekent dat dat je het zaterdag al binnen hebt! De uiterlijke datum om je kerstcadeaus bij Douglas te bestellen is op 22 december.

Lees meer om in de kerststemming te komen:
Zo hoef je met de Kerst geen hakken aan
> Dit zijn de leukste kerstjurkjes onder de 50 euro
Deze party shoes maken jouw kerstoutfit af

PHOTO CREDITS: THEGLITTERGUIDE