Waar mannen naar kijken op een eerste date

Eerste dates kunnen of heel leuk, of verschrikkelijk zijn. Maar er zijn altijd de vragen: Wat ga ik aan doen? Wat ga ik van hem vinden? En natuurlijk, wat vindt hij van mij? Wij hebben aan mannen gevraagd waar ze nou naar kijken, en dat zijn dus deze dingen.

Hoe bloot je gekleed bent
Mannen kijken zeker naar hoe bloot je gekleed bent op de eerste date. En dat betekent niet altijd dat hoe meer huid je laat zien, hoe meer aandacht je krijgt. Sommige mannen vinden dat juist niks.

Schattige gewoontes
Heb jij een schattige manier van lachen, of speel je altijd met je haar? Dat zijn dingen die mannen opmerken op een eerste date. Mannen vinden schattige gewoontes leuk, en het is ook zeker iets dat ze zich herinneren na een eerste date.

Hoe je ruikt
Hij weet misschien niet precies welk luchtje je op hebt, maar mannen ruiken het écht wel als je een goede geur op hebt. Stel nou dat hij wat liefs in je oor fluistert en jouw héérlijke parfum ruikt, dan is hij meteen om.

Hoe aardig je bent tegen het personeel
Het is voor mannen handig om te zien hoe je je gedraagt tegenover het personeel. Als je tegen hem poeslief bent en tegen het personeel heel onaardig, kan hij denken dat je niet jezelf bent tegenover hem.

Je lach
Een leuke lach en een gevoel voor humor is voor mannen heel belangrijk. De meeste mannen houden wel van vrouwen die een grappig zijn en een grap van hen kunnen waarderen.

Hoeveel je over jezelf praat
Natuurlijk wil hij je leren kennen op de eerste date, maar hij is ook benieuwd hoe geïnteresseerd je in hem bent. Er is waarschijnlijk een betere connectie als je ook naar hem vraagt.

Je lichaam
Dit hadden we natuurlijk kunnen verwachten. Mannen kijken altijd naar het lichaam van een vrouw op een eerste date. Ach ja.. Het blijven mannen hé!

READ NEXT: