Zo maak je je zonder stress klaar voor een date!

Heeft die knappe gast je eindelijk gevraagd voor een avondje uit of heb je een date geregeld via Tinder? Het grote dilemma blijft altijd: wat moet ik aan?! Voordat je wanhopig gaat shoppen, je eigen (plus die van je zus en vriendinnen) kledingkast overhoop haalt. Stay. Calm. Wij hebben namelijk dé tips om je zonder stress klaar te maken voor je perfecte date night!

1. When in doubt: wear red!
Wist je dat deze kleur mannen aantrekt? Het blijkt namelijk dat wanneer mannen deze kleur zien, hun energieniveau omhoog gaat en hier krijgen ze een opgewonden gevoel van. Trek aan dus die rode top!

2. Dress it up
Een jurkje is al-tijd goed. Mannen houden van benen en in een jurkje komen jouw legs prachtig uit! Vind je dat iets té chic? Gooi er dan een stoere leather jacket overheen of combineer je jurkje met stoere boots. Een little black dress is never out of style.

3. Killer heels
Trek je mooiste killer heels uit de kast en je avond kan niet meer stuk. Door heels lijken je benen langer, slanker en is er een grote kans dat je je zelfverzekerder voelt, en laat dat nou net iets zijn waar mannen op vallen ;).

4. Comfortabel
Een date hebben is meestal al reden genoeg om nerveus te worden, zorg er dus voor dat je iets aantrekt waar jij je fijn in voelt. Daarover stressen is natuurlijk wel het laatste waar je op dat moment mee bezig moet zijn. Dus heb jij geweldige benen? Show them! Of gezegend met een slanke taille, draag iets wat jou geweldig staat én waar jij je fijn in voelt. Want confidence = sexy!

5. Make-up
Een beetje make-up kan natuurlijk wonderen doen, maar gebruik alsjeblieft niet te veel! Mannen houden van naturelle vrouwen. Een zachte lippenstift, likje mascara en een beetje blush zijn echt meer dan voldoende. Hoe mooi je je donkerrode lippenstift ook vindt..

6. Ready steady
Er is niets erger dan een outfit in je hoofd hebben die als je hem aantrekt ontzettend tegenvalt, waardoor je in the end teleurgesteld voor de spiegel staat. Dit is namelijk niet hoe je het in gedachten had. Deze last-minute stress moet je absoluut voorkomen. Probeer je outfit de avond van te voren al aan, dan kun je altijd nog om advies vragen aan je vriendinnen!

READ NEXT:
> Waarom een vakantie met je geliefde de ultieme relatietest is
> Science says: dit draag je naar een first date
> Science says: deze kleuren draag je naar een date!