Waarom een designer bag veel leuker is dan een sieraad

Je eerste salaris is uitbetaald en dat is toch wel echt een momentje hoor. Dat is een mijlpaal die je wel even wilt vieren. Hoe kan dat beter dan met een speciaal cadeau voor jezelf?

Een mooie ketting of armband is dan meestal het eerste waar je aan denkt, maar uit ervaring kunnen we zeggen dat je zoiets snel kwijt kan raken en dat is heel erg zonde. Als je dan toch een speciaal cadeau krijgt, waarom dan niet een designer bag? Dit is vaak de droom van elke vrouw en je kan hem je hele leven gebruiken (als je er tenminste goed mee omgaat).

Waarom een designer bag?

Naast het feit dat het vaak tassen zijn om bij weg te dromen, heeft een designertas nog veel meer voordelen. Het is een grote uitgave, maar elke keer een schattig tasje bij de Zara shoppen kan ook duur worden. Dan kun je het beter in een keer goed doen. Bovendien worden sommige designertassen alleen maar meer waard! 

Tijdloos item

Een designer bag raakt nooit uit de mode. Als je hem over 60 jaar weer uit je kast tovert, is het een geweldig cadeau om door te geven aan je kleinkinderen. Ook zij zullen er weer veel plezier van hebben. Als je het zo bekijkt is het dus een item dat zelfs meerdere generaties meegaat. Een designer bag is volgens ons de waardige vervanger van een sieraad. Snel even je verlanglijst aanpassen!

READ NEXT
Dit detail zie je nu bij iedere designertas
High street tassen die MINSTENS net zo knap zijn als designer versies