Tips en trics voor het leukste cadeau!

Zucht! Sinterklaas is weer in het land en de eerste kerstbomen zijn al opgetogen. Maar dat betekent ook, cadeautjes kopen! En wat kan het lastig zijn om het perfecte cadeau voor iemand te vinden. Vooral de mannen. Oh wat zijn die lastig! Gelukkig hebben wij wat tips om deze zoektocht wat makkelijker te maken.

1. Pinterest checken
Heeft de persoon waar jij een cadeautje voor moet zoeken Pinterest? Lucky you! Op de Pinterest van de meeste personen staan vaak simpelweg de dingen die ze willen hebben of mooi vinden. Hier kun jij inspiratie uit halen voor het perfecte cadeau!

2. Wat heb je met die persoon gedaan?
Wat hebben jullie allemaal al samen gedaan? Beviel dat? Wat vond zij of hij leuk en wat niet?Dingen die jullie al een keer samen geshopt of gedaan hebben, kunnen ook meehelpen bij het bedenken van een cadeau.

3. Bepaalde herinneringen 
Heb je bepaalde herinneringen bij die persoon? Als je aan die persoon denkt, wat schiet er dan als eerste bij je te binnen? Als je dat weet, kun je daar je cadeau aan aanpassen. Denk je bij die persoon gelijk aan kleding? Koop dan een leuke trui of een leuk accessoire. Denk je bij die persoon gelijk aan boeken? Koop dan het gewoon het boek dat op dit moment populair is.

4. Analyse van zijn/ haar stijl
Als je hebt besloten om kleding te geven aan de persoon in kwestie, kun je het beste een soort style-analyse maken. Wat draagt die persoon elke dag? Wat zijn haar of zijn favoriete items? Als je deze vragen beantwoord kom je al heel snel op het perfecte item.

Meer ideeën voor de leukste cadeautjes
De aller leukste cadeau’s voor de mannen in je leven
Deze 8 cadeaus geef je aan vrouwen die alles al hebben
Doe de quiz en vind het perfecte cadeau!

PHOTO CREDITS: almost makes perfect