Waarom je beter in Chanel kan investeren dan in vastgoed

Aan het twijfelen over de aanschaf van een Chanel tas? Dan zorgen wij er wel voor dat je vanaf nu niet meer twijfelt. Volgens een onderzoek is er namelijk een reden om de tas juist wél te kopen. Here’s why:

Een onderzoek wijst uit dat sinds de geboorte van de Chanel flap bag in 1955 de waarde van de tas alleen maar is gestegen. In de jaren 50 kon je al voor €195 euro een Chanel tas kopen, in de jaren negentig was dit al €1025 euro en als je nu een Chanel tas koopt ben je al gauw €4350 euro lichter.

Dit betekent dus dat de Chanel tas steeds meer in waarde stijgt. Nog een opmerkelijk feitje: tussen 2010 en 2015 steeg de verkoopwaarde van Chanel acht keer zo snel dan normaal. En de prijstoename blijft oplopen. De experts voorspellen dat de prijzen dit jaar opnieuw zullen groeien. Wow!

Een Chanel-tas is als een auto voor een man. Maar zodra hij wegrijdt in die droomauto van hem, daalt deze direct zo’n 15.000 euro in waarde. Maar met een Chanel heb je daar dus geen last van. Deze wordt alleen maar MEER waard. Niet langer twijfelen; kopen die tas!

READ NEXT:
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
Pieces van Topshop die je NU NU NU wilt hebben
Sale favourites van Maison Scotch

 

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »