Waarom vrouwen beter zijn dan mannen!

Dat we het nog uit moeten leggen, is eigenlijk een schande. Het moet nou eens klaar zijn die verhalen dat mannen het betere geslacht zijn! Who run the world? GIRLS! And this is why: 

Ons geheugen laat ons nooit in de steek
Uit onderzoek is gebleken dat wij vrouwen een beter geheugen hebben. Zo weten wij (bijna) altijd het boodschappenlijstje uit ons hoofd, weten we nog precies hoe de tante van je beste vriendin heet en kunnen we nog exact beschrijven hoe de first date met je lover verliep.

Wij wachten keurig in de rij bij de Appie
Lange rij bij de Appie? Nou dan wachten we toch lekker! Even Facebook checken, je moeder een appje terug sturen… Als je met je vriend in de rij staat te wachten zul je alleen maar gezucht en geklaag horen. Stel je toch voor dat je langer moet wachten voordat je pas kunt gamen… Poeh poeh.

Multitasken is onze tweede naam
Koken, de kapper bellen en de was opvouwen tegelijkertijd? Challenge accepted! Als mannen dit zouden doen, wordt er waarschijnlijk een dag voor uitgetrokken (en moet jij waarschijnlijk ’s avonds het laatste beetje was nog opvouwen).

Wij kunnen beter autorijden
Hoe graag mannen ook zouden willen dat zij beter kunnen autorijden, wij kunnen het beter! Er is zelfs onderzoek naar gedaan, dus wat die mannen ook zeggen: het staat zwart op wit. Waarom wij beter zijn in autorijden? Als het oranje wordt, blijven wij keurig wachten. We houden ook keurig afstand met de auto voor ons. Kun je blijkbaar van de mannen niet zeggen.

We kunnen een kind op de wereld zetten
Do we need to say more?

We leven langer
Uit onderzoek blijkt dat wij vrouwen langer leven omdat onze afweersystemen minder snel verouderen. Daar drinken we op!

READ NEXT:
Vrouwen met deze haarkleur hebben de meeste seks
Waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen geweldig vinden!
Dingen waar wij vrouwen ontzettend dankbaar voor zijn!