Wat fashion girls meenemen als ze gaan backpacken

Ga je backpacken of wil je gaan backpacken, maar heb je je inpaklijst nog niet klaar? Dan ben je hier op het goede adres. Wij helpen je namelijk een handje en zo kun je als een echte fashion girl op reis gaan. Deze items zijn bij deze dames namelijk onmisbaar in de rugtas. Lees je mee?

Pet op

Als je het vliegtuig, de trein of een ander vervoermiddel instapt is het handig als je alvast een pet ophebt. Deze kun je namelijk je hele reis gebruiken. Als tool voor als je een bad hair day hebt of om je gezicht te beschermen tegen de zon.

Sneakers

In principe kun je je hele reis doen met een paar sneakers. Kies wel een paar met een goede zool en waar je goed en lang op kunt lopen voor als je wilt hiken bijvoorbeeld. Doe deze alvast aan als je gaat reizen.

Een paar fancy schoenen

Vooruit, voor het uitgaan en fancy dinners wil je toch een beetje knap voor de dag komen. Neem daarom een paar fancy schoenen aan. Hakken bijvoorbeeld. Zorg wel dat deze ook zo comfortabel mogelijk zitten.

High wide leg pants

Dit zijn de luchtigste lekkerste broeken om mee te nemen in je backpack en ze staan ook nog eens mooi. Ook nemen ze niet veel ruimte in omdat deze broeken van een dunne stof zijn gemaakt. Top dus!

Skinny jeans? Die laat je thuis

Te strakke broeken, zoals de skinny jeans kun je beter thuislaten. Deze jeans zijn best zwaar + nemen veel ruimte in en zitten niet het comfortabelst tijdens het reizen.

Gestreepte t-shirts

Omdat deze altijd fashionable zijn en dus iedere outfit knap maken. Do we need to say more?

2 bh’s en voldoende broekjes

Met twee bh’s red je het. Vooral omdat je in hostels vaak gewoon kunt wassen. Neem wel lekker veel broekjes mee zodat je die iedere dag schoon aan kunt trekken. Deze nemen toch niet veel ruimte in 🙂

Sjaal

Een sjaal is voor fashion girls een echte must. Deze moet in je backpack zitten. Dit omdat je dit als dekentje kunt gebruiken in het vliegtuig of op een slaapplaats, maar ook omdat je soms ergens naar binnen gaat waar je je moet bedekken. Dit kun je dan doen met de sjaal. Ook kun je ‘m in je haar knopen. Multifunctioneel!

Slides

Knappe slides mogen zeker niet ontbreken in je backpack. Hiermee leuk je en je outfits op en je trekt deze aan als je gaat douchen in een hostel. Beloof ons dat als je op zo’n plek gaat douchen dat je al-tijd slippers aantrekt!

Zonnebril, wel een met goede uv bescherming

Neem een goede zonnebril mee die je en leuk vindt, en die je ogen goed beschermt.

Een portable oplader

Voor als je even niet in de gelegenheid bent om je telefoon op te laden. Er moeten wel toffe reisfoto’s gemaakt worden natuurlijk!

Sieraden

Sieraden zijn het accessoire dat zelfs een simpele zwarte outfit een succes maakt. Neem daarom je favoriete sieraden mee. Zo houd je ze uit de knoop

SPF!!!!

Heel, heel belangrijk. Je moet je huid natuurlijk ten alle tijden beschermen tegen de zon. Neem dus een grote fles zonnebrand mee.

Droogshampoo

Als je even niet in de gelegenheid bent om te douchen is droogshampoo natuurlijk de perfecte oplossing, maar ook als je een avondje uitgaat kan droogshampoo je redden en doorgaan als haarlak. Je haar wordt er namelijk stug van. Top!

Wil je gaan reizen?
> Goedkope vliegtickets? Wij hebben de tips!
> Dit zijn de allerbeste roadtrip locaties voor 2017

PHOTO CREDITS: SISTACAFE