Zo haal je je sieraden uit de knoop

Heel leuk al die kleine subtiele kettinkjes. Je kunt ze eindeloos combineren en het maakt een outfit echt af. Helaas zijn we er minder blij mee als wij ze na een avondje stappen die volgende ochtend aantreffen in een mega knoop of dat je opeens een ander kettinkje om wil doen en blijkt je sieradendoosje een grote knoop te zijn.

Vooral als je haast hebt, is dit onwijs vervelend. Daarnaast is het ook superzonde, want omdat je ze uit elkaar probeert te halen, schuren ze allemaal langs elkaar. Hierdoor krijg je heel snel beschadigingen. Gelukkig is er een gemakkelijk trucje om je favoriete sieraden uit de knoop te halen. Het is simpel, maar we hadden er totaal niet aan gedacht. Misschien heb je wel een klein nichtje of kan je het lenen van iemand, we hebben het namelijk over babypoeder! Leg de sieraden op een doek en sprenkel er babypoeder overheen. Hierdoor wordt de knoop losser en kun je ze makkelijk met een naald uit elkaar halen. Slim!

EN wil je nou dat je sieraden niet nog een keer in de knoop komen te zitten?  Zie dan dit artikel waarbij we uitgebreid uitleggen hoe je dit kunt voorkomen!

Meer tips over sieraden?
>Sieraden meenemen zonder dat deze in de knoop komen!
>Je sieraden schoonmaken doe je zo!