WOW: een panty is dus warmer dan een jeans

Rokken of broeken? Het blijft een dilemma. Als we haast hebben, grijpen we vaak toch sneller naar onze favoriete jeans. Een korte rok met een panty? Brrr. Veel te koud denken we.

Terwijl het zo mooi staat: leather skirt met daarop een sweater en een riem. Zonde om je rokken en panty’s in de kast te laten liggen. En er is nu nog een reden om vaker panty’s met een rok te dragen, ook in het najaar. Want de panty is juist warmer dan een jeans! No kidding.

Show those legs

Een panty is gemaakt van synthetische stof. En synthetische stoffen houden meer warmte vast. Een synthetische stof als polyester is daarom een no go in de zomer. Dan draag je waarschijnlijk veel liever shirts en tops van katoen. Je spijkerbroek is ook gemaakt van katoen, die zorgt voor meer koelte dan een synthetische panty en hij zit dus ook kouder in de winter. It’s easy like that.

Panty’s zijn daarnaast ook ideaal als je door de regen moet! Ze drogen veel sneller dan je spijkerbroek doordat het materiaal van je panty water doorlaat. Met een nylon panty zit je dan helemaal goed. (dit kan je ook het best dragen in de regen). Dus, wij weten wel wat we morgen aan doen: in ieder geval our favourite skirt mét panty.

READ MORE:
Dit zijn de allermooiste winterjassen onder de 100 euro
5 compleet nieuwe manieren om je blazer te combineren
De regenjassen die jij NU NU NU nodig hebt