Zo blijft je nagellak écht langer goed

Hoe irritant is dit, en ja ook jij hebt deze situatie vast wel eens meegemaakt, je favoriete nagellak is helemaal uitgedroogd en stroperig geworden.

Balen, want op deze manier zullen je nagels er niet heel verzorgder uit zien. Echter, om je even op de vingers te tikken: je had dit natuurlijk kunnen voorkomen! Er zijn namelijk slimme tips waardoor je nagellak echt langer goed blijft.

Nagellakremover
Als je merkt dat je nagellak is uitgedroogd, doe er dan een paar druppeltjes naggellakremover bij. Schud het nagellakpotje even en voor je het weet, heb je weer een mooie nagellak! Zo, het lakken kan beginnen! Let wel op: dit werkt alleen op de korte termijn. Voor de lange termijn kun je beter een paar druppeltjes nagellak thinner gebruiken!

Koel bewaren
Bewaar je nagellak niet op een plek in huis waar het zonlicht komt. Hierdoor zal je nagellak namelijk heel snel uitdrogen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zet je nagellak daarom in de koelkast, dan gaat hij namelijk veel langer mee! Hier is het namelijk koeler waardoor het product minder snel uitdroogt.

Just don’t
Waarschijnlijk doe jij dit altijd, maar het is dus echt niet goed om als je je nagellak aanbrengt het kwastje telkens langs het randje van het potje te halen als je te veel hebt. Hierdoor wordt het dikker bij de randen en kan de dop minder goed dicht waardoor de nagellak sneller uitdroogt.

Meer te weten komen over nagellak?
Zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten!
Zijn gelmanicures slecht voor je nagels? The answer!

Gelakte nagels zonder ze te lakken?!

PHOTO CREDITS: glossier.com