Zo creëer je overal je eigen bioscoop

Advertisement Oh man, naar de bioscoop gaan is dus echt niet meer nodig. Tegenwoordig creëer je overal je eigen bioscoop. Ja, technologie is een mooi ding. We kennen allemaal nog wel het geluid wanneer je moest inbellen. Tegenwoordig zijn we dag en nacht online. En de technologie blijft maar groeien.

Er komen steeds meer nieuwe snufjes die het leven makkelijker en leuker maken. Bij ons op de redactie gaat het niet per se om wat een computer of telefoon allemaal kan. Je strikt ons vooral met een knap design. Wij zijn jaren geleden al gezwicht voor Apple. En ja, wij horen allemaal bij de club die puur en alleen om het design een MacBook willen. Geef ons een computer met Microsoft en we weten niet eens meer hoe we er mee om moeten gaan.

Design is belangrijk. En hoewel die nieuwste oortjes van Apple ontzettend handig lijken, het ziet er toch een beetje gek uit. Wij moeten nog steeds denken aan opzetstukjes voor onze tandenborstel. Dus daar beginnen we nog even niet aan. Dan maar klunzen met die snoeren, sjaals, haren en crossbody bags (maar echt, hoe raken deze dingen toch continu in de knoop?). #firstworldproblems

Ook een 3D-bril doen we alleen nog maar op als we ergens in een grote zaal zitten waar het pikkedonker is. Dat zal thuis op de bank met je first date niet snel gebeuren. Hoe geweldig het technische snufje ook is. We willen ook dat het past bij onze look.

Overal je eigen bioscoop

Denk bijvoorbeeld aan een virtual reality-bril, hiermee creëer je overal je eigen bioscoop. Maar deze zijn zo groot en lomp, daarmee ga je niet even in de trein zitten. Bovendien sluit je je hiermee compleet af van de wereld. Dat kan soms heel fijn zijn, maar in de trein zitten je mede-reizigers naar een saai grijs apparaat te kijken en tja, gezellig is anders. Zo’n bril kan dan best asociaal zijn, je maakt namelijk geen contact met je omstanders. Terwijl het wel echt top is dat je overal, waar je ook gaat, onbeperkt virtual reality kan streamen. Met Tele2 unlimited heb je onbeperkt data en kan je dus onbeperkt VR streamen. Waar en wanneer jij maar wilt. #streammetstijl

Maar ook hierbij gaat voor ons de look voor de technologie. En alsof ze het wisten! Tele2 is een samenwerking aangegaan met Jan Taminiau. De ECHTE Jan Taminiau (!). Nou, dan weet je het wel. Dit wordt groots! De couturier heeft speciaal voor ons een VR-bril ontworpen. En deze bril, maakt juist wel contact met de buitenwereld. Aan de buitenkant van de VR-bril is een hd-scherm bevestigd waarop ogen contact maken met de omstanders.

De bril is vandaag gelanceerd en is te zien in onderstaande video.

Klopt, daar zag je inderdaad de winnaar en winnares van Holland’s Next Top Model, Loïza Lamers en Montell van Leijen.

Winnen?

De collectie die Jan Taminiau in samenwerking met Tele2 heeft ontworpen bestaat uit 16 limited editions. Wil jij een van de VR-brillen winnen? Ga dan naar www.tele2.nl/streammetstijl.