Zo draag je een jeans als je klein bent

De Boyfriend- en mom jeans zijn de nieuwe skinny jeans, maar dit is niet voor iedereen voordelig. Als je klein bent maken wijde broeken je snel breed en we snappen het als jij je daarbij niet zo op je gemak voelt. Daarom hebben we tips voor je op een rijtje gezet, waardoor je deze broeken toch kunt rocken als je kleiner bent.

Hoge front rise

Als eerste is het belangrijk dat je de broek zoekt die het mooist zit bij jouw figuur. Als je klein bent is het slim om een broek aan te schaffen die een hoge front rise heeft. Dit is het gedeelte van je knoop tot onderaan je gulp. Wanneer dit hoog is lijken je benen langer, dus voordelig voor als je klein bent. Op zoek naar een broek met hoge taille, dus.

Waarmee combineer je het?

Als je de perfecte broek hebt gevonden, ga je kijken waarmee je het kan combineren. Het is daarbij belangrijk dat je er een top, trui of blouse op draagt die wat korter is. De bovenkant van je broek is zo zichtbaar en daardoor lijken je benen dus langer. Heb je geen cropped items? Doe je top, trui of blouse dan gewoon in je broek!

Verder is het slim om schoenen te kiezen met een hak of met een platform zool. Deze laten je groter lijken en ze komen zo mooi onder je broek uit. Op deze manier ogen je benen ook weer langer. Mooi meegenomen, toch?

READ NEXT
Langer lijken zonder hakken? Zo doe je dat
Zo draag je een lange jas als je klein bent
Zo style je de gestreepte broek en lijken je benen langer