Zo geef je je badkamer een compleet nieuwe look

Wil je je badkamer een make-over geven maar heb je geen fortuin liggen om een nieuwe badkamer aan te schaffen? Een compleet nieuwe badkamer koop je helaas niet voor een paar tientjes.. Maar we hebben wel een andere oplossing. En die oplossing heeft alles te maken met een pot verf en een kwast (of roller). Zo makkelijk kan het zijn!

Badkamer verven

Het verven van de muren in onze slaapkamer en woonkamer vinden we heel normaal, maar in de badkamer is dat minder vanzelfsprekend. Want die tegels, daar kun je toch niet zomaar overheen verven? Nou, wel dus! Hiervoor heb je natuurlijk wel speciale (tegel)verf nodig die goed tegen water kan. Want hier komen je muren zonder twijfel mee in aanraking.

Ga je voor klassiek all-white of wil je juist eens voor een ander kleurtje gaan? Alles kan natuurlijk! Houd er wel rekening mee dat donkere kleuren een ruimte kleiner maken. Als je een kleine badkamer hebt, kun je daarom misschien beter voor lichte tinten gaan. En natuurlijk kun je de verf daarna ook gebruiken voor je toilet of je keuken.

Zo lijkt je huis altijd opgeruimd:
> Door deze simpele trucs lijkt je huis altijd opgeruimd

Altijd een lekkere geur in je huis? Zo krijg je het voor elkaar:
> Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt

Shop hier de mooiste items voor in je huis:
> 9 mooiste items voor in je huis

PHOTO CREDITS: HOLLAND AND GREEN