Huh, vertel?

Nou het werkt zo. Je springt onder de douche, wast je, en gaat aan de slag met Reflex-Silver shampoo van Schwarzkopf. Deze verspreid je grotendeels over het bovenste gedeelte van je haar. Je puntjes hebben namelijk minder product nodig omdat ze meer product ‘opslurpen’. Dan laat je dit even inwerken en doe je wat je, nou ja, altijd in de douche doet.. Let the magic happen! Als je de shampoo namelijk uitspoelt, je haren nog even verzorgt met een conditioner en vervolgens laat drogen of föhnt zie je wat je altijd al hebt willen zien in de spiegel: Een prachtige blonde of grijze coupe die niet lijkt op een kanarievacht. Ja, ja, JA! Dit wilde je altijd al.

Hoe werkt dat dan?

De zilvershampoo van Schwarzkopf heeft écht paarse pigmenten. En dat is het geheim. Die paarse tinten neutraliseren de oranje en gele pigmenten in je haar die zorgen voor die nare gele gloed. Heel logisch eigenlijk.

En nu jullie!

En dan als laatste willen we jullie graag vragen om de shampoo ook te testen. Wij zijn namelijk benieuwd of jullie er net zo fan van zijn als wij. Dus, is blond haar mooi houden één van jouw levensdoelen op dit moment? Dan kan je meedoen als lid van ons testpanel. Hier kan je je aanmelden. Het is de bedoeling dat je de voortgang aan ons showt op social media, als een echte blogger. De beste resultaten gaan wij vervolgens delen op MonStyle. Daarmee kan je een jaar lang Silver-Reflex shampoo + een Schwarzkopf pakket winnen. Meedoen dus!

 

Wat kan je nog meer doen om je haar zo mooi mogelijk te houden?
Dit wondermiddel fixt AL je haarproblemen
Langer haar krijgen? Eet dan deze etenswaren