Zo krijg je de mooiste kont ooit

Als je denkt dat een strakke kont vanzelf komt aanwaaien moeten we je helaas teleurstellen, want je moet er wel iets voor over hebben. Wij hebben de makkelijkste oefeningen voor je op een rijtje gezet. Hiervoor hoef je geen abonnement te nemen op de sportschool.

Squats

Eigenlijk is de squat wel de bekendste oefening om je billen te trainen. Ga met je voeten – op heupbreedte- iets uit elkaar staan met je tenen helemaal recht vooruit. Pak nu twee gewichtjes van één of twee kilo. Natuurlijk begrijpen wij dat je dat niet zo één, twee, drie in huis hebt. Daarom kun je ook twee volle waterflesjes pakken. Vervolgens zak je door je knieën. Het allerbelangrijkste is dat je je rug rechthoudt. Breng je billen iets naar achteren, houd deze positie even vast en kom dan weer terug omhoog. Herhaal deze oefening minimaal 1 minuut lang. Waarschijnlijk voel je je spieren dan echt branden.

Leg extentions

We zeggen van te voren al even dat deze oefening echt zwaar is. Voor echte die hards dus. Ga op je buik liggen en leg je armen onder je hoofd. Gooi dan je gestrekte benen allebei (niet te veel, maar een klein beetje) de lucht in, maar blijf je buik goed tegen de grond aan duwen. Doe ook deze oefening minimaal 1 minuut lang. Na vier keer wens je dat je nooit aan de oefening was begonnen.

Donkey kicks

Eigenlijk zie je het al een beetje aan de naam. Bij deze oefening moet je schoppen als een ezel. De oefening gaat als volgt: ga op je handen en knieën zitten. Begin met je rechterbeen en schop naar achter. Hou hierbij je voetzool goed naar boven gericht. Wissel na een minuut af met het linkerbeen.

Skeelers

Heb je geen zin om al deze oefeningen te doen? Dan hebben wij speciaal voor jou nog iets anders bedacht. Wat dacht je van net als vroeger te gaan skeeleren door het park of over straat? Het is supergoed voor je bilspieren en hoe vaker je dit doet, hoe mooier je kont!

Apps

Met deze apps kun je de perfecte work-outs vinden om je lichaam in shape te krijgen. Op deze apps vind je ook hoe je de oefening moet uitvoeren en de app houdt natuurlijk de tijd voor je bij. Ideaal als je thuis wil trainen.

Heb je toch niet zoveel zin om moeite te doen? Je billen kunnen natuurlijk optisch groter lijken. Bijvoorbeeld met deze jeans.

READ NEXT:
10 redenen waarom dikke billen hebben te gek is