Zo krijg jij die full brows die je altijd al wilde hebben

Iedereen die een beetje involved is in beautyland weet dat, sinds Cara Delevigne haar eerste stap zette op de runway, volle wenkbrauwen een ding zijn. Maar jammer genoeg zijn we niet allemaal gezegend met die prachtige volle brows. Omdat wij ons dit goed realiseren, zijn wij op zoek gegaan naar de beste brow hacks. Hierdoor lijken jouw wenkbrauwen gegarandeerd voller.

Gebruik een beetje haarlak
Als je niet zoveel wenkbrauw haren hebt, is het noodzaak dat je die volheid met producten faket. Borstel de haartjes omhoog en breng een doorzichtige brow gel aan. Spuit dan een klein beetje (let erop dat dit echt een klein beetje is) op een wenkbrauw borstel en kam dit door je wenkbrauwen heen. Zoek hier wel de juiste balans in, als je te veel product op je wenkbrauwen aanbrengt kan het gaan korrelen.

Gebruik een super dun potlood
Bij het faken van volle wenkbrauwen draait het allemaal om precisie. Het is de bedoeling dat je de vorm van je wenkbrauwen zacht houdt, zodat de potlood streepjes lijken op echte haren. Gebruik een fijn potlood en vul je wenkbrauwen in met hele lichte streepjes langs de boven- en onderkant. Het is wel bedoeling dat het er écht uitziet als echt haar. Hoe dunner het potlood, hoe beter.

Het juiste borsteltje is je beste vriend
Als je al een goede wenkbrauw vorm hebt, gebruik dan alleen een lang houdende brow gel over je wenkbrauwen. Borstel je wenkbrauwen dan nogmaals door in de gewenste vorm. Zoek een borsteltje dat het beste bij jou past.

Kies de juiste kleur voor je wenkbrauwen
De juiste kleur poeder of potlood kiezen is belangrijk. Je hoeft niet eens de exacte kleur van je haar te kiezen, het gaat erom hoe de wenkbrauwen en het haar samen staan. Als je zwart haar hebt, zijn donkere wenkbrauwen te hard voor je gezicht, dan kun je beter een taupe- of grijze kleur kiezen. Als je rood haar hebt kun je een roodbruin potlood gebruiken. Taupe staat mooi bij blondines om wat meer definitie aan het gezicht toe te voegen. Vergeet niet de kleur met wattenstaafjes in je wenkbrauwen te blenden. Zo ziet het er natuurlijker uit. Good luck!

READ NEXT:
Zo fix jij je wenkbrauwen in 1 minuut!
Beyoncé’s brow artist deelt zijn geheimen
Beauty tips die veel tijd schelen