Zo kun je toch die designerjurk dragen naar een bruiloft

Het is zomer en dus is ook het trouwseizoen in alle hevigheid losgebarsten. Maar om nou voor elk huwelijk een nieuwe jurk aan te schaffen is ook weer zo wat. Heb je er ooit wel eens aan gedacht om voor zo’n gelegenheid een designerjurk te huren? Wij ook niet! Maar da’s dus eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee, het scheelt je geld en het is duurzamer dan steeds iets te kopen.

Spinning Closet

Bij Spinning Closet in Amsterdam hebben ze voor allerlei gelegenheden en thema’s een geschikte outfit. Je vindt er designerjurken, tops, rokjes, jumpsuits, suits en broeken die je niet gauw zult zien in de Nederlandse winkelstraten. Via de zoekfunctie op de site kun je een outfit uitkiezen en dan maak je daarna een pasafspraak. Kom je er niet helemaal uit dan is er een styliste die je kan helpen met persoonlijk stylingadvies.

Reserveren

Je kunt je gekozen outfit tot maximaal drie maanden vooruit reserveren, zodat je zeker weet dat die ene jurk die je op het oog hebt beschikbaar is op het moment dat je hem nodig hebt. Na het dragen wordt elk item uitvoerig gereinigd of gestoomd door Spinning Closet, dat hoef je dus niet zelf te doen. Goedkoop is het niet, voor een beetje jurk van bijvoorbeeld Elisabetta Franchi betaal je €126. Maar goed dan heb je ook wel iets aan waarin je je heel goed kunt vertonen.

https://www.instagram.com/p/Bx_2lFFItyx/