Zo lijk je smaller zonder dieet

Super slank lijken en alsnog alles eten zonder een dieet: klinkt het als een droom? Vanaf nu wordt het werkelijkheid! Door bepaalde prints in je outfit te verwerken (of juist niet) kun je bepaalde lichaamsdelen accentueren of juist op de achtergrond zetten. Benieuwd hoe het werkt? Wij vertellen je het!

Brede heupen

Zijn je heupen breder dan je schouders en wil je de aandacht van je heupen weg leiden? Ga dan voor een top met een print, zodat alle aandacht naar boven gaat. Denk aan streepjes of bloemen. Wil je toch liever voor een broek of rok gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor kleine stipjes als print.

Grote borsten

Heb je grote borsten en is de bovenkant breder dan de onderkant? Zorg dan dat je gaat voor een rustige top in een kleur en juist een broek met een drukke print, zoals een ruitje.

Petite

Wanneer je niet een van de langste bent, benadruk je je lengte wanneer je grote motieven draagt. Gelukkig zijn er genoeg kleine prints. Denk aan kleine stippen of verticale strepen. Want daardoor lijk je dus wél langer!

Groot en slank

Hey you, lucky bastard! Jij kunt bijna alle prints makkelijk hebben. Sterker nog, je kunt zelfs van top tot teen gaan voor een opvallend print! Maxi jurken of rokken staan jou perfect. Kijk wel uit met ‘kleine’ kledingstukken, zoals een crop top. Die zullen er bij jou snel ’te klein’ uitzien.