Zo kan je je geruite broek combineren

Ruitjes: wij zijn er dol op. Of het nu een blazer is, of een broek, het printje doet het goed dit seizoen. Maar hoe kan je je geruite broek combineren? We gaan vaak voor een simpele zwarte trui of witte blouse, maar daar zijn we nu toch een beetje op uitgekeken. Er mag best wat kleur bij! Wij zetten een paar combinaties op een rij zodat je de geliefde broek weer helemaal kunt rocken. Zonder meteen weer te grijpen naar die witte of zwarte trui.

Groene trui

Groen doet het goed dit najaar, dus maken wij graag plaats voor in onze kast voor een groene variant. Met een geruite broek én een geruite blouse eronder krijg je een heel gaaf effect. Geen saaie look dus!

Lila coltrui

Wij zijn dol op coltruien. Helemaal in het lila of paars. Deze zachte kleuren doen – net als groen – erg goed deze winter. Met een geruite broek en een mooie tas heb je een classy en stijlvolle outfit.

Een pak

Een broek met ruitjes is leuk, maar wat dacht je van een heel pak?! Ga voor alles in een, en je outfit is meteen klaar. Een mooie blouse of juist een stoer band shirt eronder en je bent klaar voor de dag!

Leren jasje

Een leren jasje blijft altijd een all time favorite. Het geeft net die stoere touch aan je outfit. Helemaal wanneer je een geruite broek draagt. Stijl je outfit af met hakken en je hebt meteen een goed contrast tussen stoer en classy.

Dont’s

Natuurlijk is het heerlijk om te experimenteren met kleuren, alleen moet je wel even kijken naar de kleur van de ruitjes. Als je een print met bijvoorbeeld geel, rood of blauw kun je eerder kiezen voor wat lichtere kleuren zoals beige. Anders komt je checkered pants niet helemaal mooi tot zijn recht.