Zo kun je zien wie je ontvolgd heeft op social media

Wie zijn toch die volgers op Insta of Facebook die jou opeens niet meer volgen… Ze zijn in ieder geval niet meer geïnteresseerd in jouw leven. Maar wie zijn het? En hoe kom je daarachter? Niet dat het iets uit maakt natuurlijk!!! Roepen we dan heel hard. Maar stiekem willen we het toch allemaal weten. Wij hebben DE apps om precies te zien wie je ontvolgd heeft op social media.

Voor Instagram

Wanneer je followers verliest op Instagram houdt de app dit niet automatisch bij. De meest basic manier is om je exacte volgersaantal te onthouden en dan steeds in je volgerslijst te kijken wie je er weg is. Ain’t nobody got time fo that. Er is een veel makkelijkere manier!

Je kunt namelijk gewoon een app downloaden die precies bijhoudt wie jou ontvolgt op Instagram. Onze voorkeur gaat uit naar de app: Followers track for Instagram. Hier staat alles superduidelijk aangegeven. En dat dames, is wat we nodig hebben. Je kunt de mensen die je ontvolgd hebben zelfs meteen terug- ontvolgen if you like. Handig! De app Followers track for Instagram en soortgelijke apps zijn te vinden in de app store. Downloaden maar!

Voor Facebook

Wie je heeft ontvolgd op social media zoals Facebook kun je achterhalen met de app Who Deleted Me. De app bestaat al even en ontelbaar veel mensen over de hele wereld gebruiken hem om te achterhalen wie hun echte ‘virituele’ vrienden zijn en wie hun heeft ontvriend.

Maak je trouwens geen zorgen: de app kan ook zeggen of ze je echt ontvriend hebben, of dat ze gewoon hun account verwijderd hebben.

Hoe? Heel simpel, elke keer als je inlogt op de app, telt de app hoeveel vrienden je hebt. En dat getal vergelijkt hij met de data van de vorige keer. Je kan dus niet kijken welke vrienden je in ‘t verleden verloren bent, alleen welke je verliest nadat je de app gedownload hebt. En bovendien kun je ook zien wanneer je vrienden het laatst ingelogd hebben. Lekker stalken…

Voor Twitter

Ook voor je Twitter-account is er een app waarmee je precies kunt zien wie je ontvolgd heeft. Deze app heet who.unfollowed.me. Deze app is speciaal voor Twitter en je kunt hiermee precies zien wie jou wel en wie jou niet terug volgt.

De app is helemaal gratis en heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft namelijk alleen maar in te loggen met je account en je kunt gelijk zien wie jou niet meer volgt. Als je ziet dat iemand jou heeft ontvolgd, kun je deze net zo makkelijk terug ontvolgen. Opgeruimd staat netjes!

Ben je ook zo’n dierenliefhebber?
Deze dieren wil je volgen op Instagram